Prijavi se za sticanje prakse koja će ti omogućiti zaposlenje u kreativnom sektoru

Program realizuje Klub heroja u saradnji sa Kulturnim centrom Novi Pazar  i Centrom Duga. 

271

Budi deo kreativne industrije! 

Projekat predviđa realizaciju treninga, obuka i radionica za  kreativne mlade ljude i tromesečni mentorski rad. Program se sastoji od nekoliko modula koji se odnose na različite oblasti, kao što su: kreativno pisanje, digitalna ilustracija i 3D modelovanje.
Iskustva, znanja i veštine koja mladi budu stekli tokom ovog programa će ih osposobiti da lakše dođe do željenog posla.
Naredna tri meseca iskoristi za kreativnost! Kreativnost je osobina koja je karakteristična za  ljudsko biće, zar ne? A zanimanja sadašnjosti i budućnosti su čvrsto vezana za kreativnu veštinu. Zato su grafički dizajner, copywriter i 3D animator, reči koje u kreativnoj industriji otvaraju mnoga vrata.
Mi smo za tebe pripremili tri različita kursa sa tri različita predavača, koji će ti omogućiti da isprobaš ta zanimanja u praksi. Ovo je prilika da istražiš po jednu od ove tri oblasti (ili više, ako si baš radoznao i spreman da učiš).
Mnogo toga možemo i sami naučiti na internetu, ali dobar mentor nije tu samo da nam pokaže kako da nešto uradimo, već i da nas ohrabri kad posustanemo, odgovori na sva naša pitanja i prati naš napredak.  U toku 12 nedelja, na praktičnim zadacima ćeš uz pomoć baš takvih mentora, vežbati i steći iskustvo koje će ti pomoći da nađeš zaposlenje u kreativnom sektoru.
Potrebno je samo da nam pokažeš da te to već zanima, da imaš neke svoje crteže i nešto što ti se sviđa i želiš da dostigneš u toku ovog kursa.
Upis je otvoren do 25. septembra, a svi zainteresirani kandidati mogu izvršiti upis kontaktom na sledeći broj telefona: +381 (0) 60 303 1009 ili  e-mail porukom na sledeću adresu: info@atelje.org.rs 
Participacija za jedan kurs je 4000 dinara, a ukoliko želite da pohađate dva ili sva tri kursa, participacije je 6000 dinara.
Program realizuje Klub heroja u saradnji sa Kulturnim centrom Novi Pazar  i Centrom Duga.
P.S.
Edukativni portal sebilj.net u saradnji sa organizatorom obezbijedio je besplatan upis za zainteresirane kandidate koji nisu u mogućnosti sami pokriti troškove ove edukacije. Upis putem e-mail adrese: urednik@sebilj.net 
Sebilj.net